Vyhráli jsme v soutěži ShopRoku 2023

Ani jsme se neotočili a další rok je za námi. Rok, který přinesl úžasné filmy, naprosto jedinečné herní skvosty a celou řadu nových spokojených zákazníků, mezi které možná patříš i ty. Děkujeme za důvěru a věříme, se nám i nadále zachováš přízeň právě tak, jako ti, kdo nám poslali kladné a hlavně pravdivé hodnocení.

O čem je řeč? Nojo vlastně – my to neřekli. Máme výsledky každoročního klání o Cenu kvality v kategorii  Hry a herní zařízení!

ShopRoku 2023 – oč jde

O této soutěži jsme v souvislosti s naším velmi dobrým umístěním psali už vloni, ale pokud se ti nechce procházet náš herní blog a pátrat v minulosti, nevadí, shrneme to znovu: ShopRoku 2023 je už patnáctým ročníkem soutěže pořádané společností Heureka Group a.s.

Jedná se vlastně o cenu zákazníků, kteří hodnotí své zkušenosti s nákupem v e-shopech za uplynulý rok. Toto hodnocení vychází z několika různých faktorů, mezi kterými jsou mimo jiné například kvalita komunikace s daným e-shopem nebo délka dodání zboží.

Je hned třináct soutěžních kategorií, nad rámec kterých se vyhlašuje taky hlavní kategorie celé soutěže a tou je nejkvalitnější e-shop roku. Pro další informace se mrkni na oficiální webovky soutěže, které najdeš tady.

ShopRoku 2023 – sláva vítězům

Říká se sláva vítězům a čest poraženým. Jenže v soutěži ShopRoku 2023 není poražených. Už jen to, že se jméno každého jednotlivého e-shopu objeví na stránkách téhle soutěže, je obrovské renomé. O to větší, umístí-li se e-shop na prvních příčkách hodnocení příslušné kategorie.

A teď, když nám dovolíš malou rozmařilost, se budeme chvíli (ale jen vážně malou chviličku) chvástat:

Jsme nejlepší! 

Vyhráli jsme!

Jsme dobrý!

Jsme… jsme tým. My i ty. Společně. Takže díky za podporu, protože i díky tobě můžeme dnes hrdě prohlásit, že jsme nejen obhájili loňskou pozici „finalista ShopRoku“, ale dokonce jsme opanovali kategorii Hry a herní zařízení a získali v ní cenu kvality.

Pokud už sis toho zatím ještě nevšiml, tak se ti může pochlubit, že úplně dole na úvodní stránce přibyla zcela nová ještě nezaprášená ikonka ocenění ShopRoku 2023, Cena kvality - Vítěz - Hry a herní zařízení. Jejím vystavením v naší "síni slávy" jsme rozšířili sbírku ocenění o další, v pořadí již třetí kus. V nejbližších dnech to tam naházíme všechno, abychom se mohli pokochat :)

Pár slov závěrem

Když všechno půjde dobře a pokud budeme pokračovat podle slov Dolores Jane Umbridgeové (Však víš, ta otravná růžová baba z Harryho Pottera), která ve své úvodní řeči pronesla: „Zdokonalme, co je možné zdokonalit…“ (ten zbytek se mi nehodí do textu), tak se třeba příští rok dočkáme stejné pocty.

Díky a budeme se těšit!